Να στείλετε μήνυμα
products

Αντι μολυσματική σκόνη CAS 7704-67-8 κτηνιατρικό API θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: HNB
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: Θειοκυανικό άλας ερυθρομυκίνης
Ποσότητα παραγγελίας min: 1kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα φύλλων αλουμινίου αργιλίου
Χρόνος παράδοσης: Usually7-10days
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, , MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000KG/Month
Λεπτομερής ενημέρωση
CAS: 7704-67-8 MF: C38H68N2O13S
MW: 793.02 Προδιαγραφή: ≥98%
EINECS αριθ.: 231-723-1 Εμφάνιση: λευκό στη off-white δύναμη
WhatsAPP: +86 15202961574
Υψηλό φως:

Αντι μολυσματική σκόνη θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης

,

CAS 7704-67-8 κτηνιατρικό API

,

Πουλερικά θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης CAS 7704-67-8


Περιγραφή προϊόντων

Θειοκυανικό άλας ερυθρομυκίνης CAS 7704-67-8 κτηνιατρικό API αντιμολυσματικό

Αντι μολυσματική σκόνη CAS 7704-67-8 κτηνιατρικό API θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης 0

Όνομα προϊόντων Θειοκυανικό άλας ερυθρομυκίνης
Συνώνυμα

ERYTHROMYCINTHIOCYANATE ERYTHROMYCINTHIOCYNATE

ERYTHROMYCINTHIOCYANATENOTLESSTHAN750UOFERYFHROMYCINPERMG

ERYTHROMYCINTHIChemicalbookOCYANATECP2000 Ερυθρομυκίνη, θειοκυανικό άλας (άλας)

ErythroMycinThiocyanateCGMP ErythroMicynthiocyanate ERTHROMYCINTHIOCYANATE

MW 793.02
Αρχείο μορ. 7704-67-8.mol
Κατηγορίες προϊόντων φαρμακευτικός μεσάζων
Εμφάνιση σκόνη
Εφαρμογή Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το pharmaceutica Για την έρευνα εργαστηρίων
Συσκευασία 25kg/Drum
Αγνότητα >99%
Αποθήκευση παραμονή ξηρός, δροσερός και καλά-σφραγισμένος

Αντι μολυσματική σκόνη CAS 7704-67-8 κτηνιατρικό API θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης 1

Το Introductction του θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης:

Η ερυθρομυκίνη (EM, ER) παράγεται από streptomycin και είναι ένα αλκαλικό αντιβιοτικό. Περιλαμβάνει την ερυθρομυκίνη Α (εποχή), την ερυθρομυκίνη Β (ErB), την ερυθρομυκίνη Γ (ErC), την ερυθρομυκίνη Δ (ErD), την ερυθρομυκίνη Ε (ErE) και την ερυθρομυκίνη Φ (ErF). Η ελεύθερη βάση της για την προφορική χρήση, lactobionate μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έγχυση, ανήκει στους macrolide αντιμικροβιακούς πράκτορες στενός-φάσματος, που χρησιμοποιούνται συνήθως στις penicillin-resistant Gram-positive βακτηριακές μολύνσεις και οι εναλλακτικές λύσεις της αλλεργίας πενικιλίνης, το αντιβακτηριακό φάσμα είναι παρόμοιες με αυτήν της πενικιλίνης.

Η ερυθρομυκίνη είναι άσπρη ή off-white κρυστάλλινη σκόνη odorless, πικρό γούστο ελαφρώς υγρασία-προσελκύοντας. Αδύναμα αλκαλικός, ελαφρώς διαλυτός στο νερό (περίπου 0,2%), εύκολα διαλυτός στους οργανικούς διαλύτες. Ασταθής υπό τους όξινους όρους.

Η ερυθρομυκίνη είναι ένας γαστρικός αγωνιστής δεκτών ακτινίου, η ομάδα διμεθυλαμίνης και το membered δαχτυλίδι λακτόνης 14 στη glycosidic αλυσίδα του μορίου ερυθρομυκίνης έχουν μια παρόμοια χωρική δομή στο γαστρικό ακτίνιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γαστρικός αγωνιστής δεκτών ακτινίου για να παραγάγει μια μιμητική γαστρική επίδραση ακτινίου και να προκαλέσει την πρόωρη αρχή MMC φάσης ΙΙΙ συστολή στο νηστεύοντας κράτος, προκαλώντας τη γαστρική και δωδεκαδακτυλική ομαλή συστολή μυών. Η gastrokinetic επίδραση της ερυθρομυκίνης είναι ανάλογη της δόσης. Οι χαμηλές δόσεις της ερυθρομυκίνης προκαλούν τις γαστρικές συστολές παρόμοιες με αυθόρμητο MMC, ενώ οι υψηλές δόσεις της ερυθρομυκίνης προκαλούν τις ισχυρές ανώμαλες γαστροδωδεκαδακτυλικές συστολές που προκαλούν τον εμετό, ο οποίος είναι ο λόγος για τις γαστροεντερικές αντιδράσεις που προκαλούνται από την ερυθρομυκίνη. Επομένως, η ερυθρομυκίνη δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στις υπερβολικές δόσεις για υπέρ-γαστρικό motility.

Το θειοκυανικό άλας ερυθρομυκίνης είναι ένα macrolide αντιβιοτικό που παράγεται από Streptomyces το erythreus με ένα ευρύ φάσμα της αντιμικροβιακής δραστηριότητας. Το θειοκυανικό άλας ερυθρομυκίνης ενεργεί με τη δέσμευση της βακτηριακής ριβοσωματικής υπομονάδας της δεκαετίας του '50 και εμποδίζει την Rna-εξαρτώμενη πρωτεϊνική σύνθεση με το φράξιμο των αντιδράσεων transpeptide ή/και δυνατότητας διακίνησης χωρίς επιρροή της σύνθεσης νουκλεϊνικού οξέος.

Το αντιμικροβιακό φάσμα είναι παρόμοιο με το benzicillin, και έχει μια ισχυρή επίδραση στο σταφυλόκοκκο - χρυσό, το στρεπτόκοκκο και Pneumococcus στα Gram-positive βακτηρίδια, και έχει επίσης μια ορισμένη επίδραση Pasteurella και Brucella στα Gram-negative βακτηρίδια. Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι ακόμα σωστό mildewy σώμα, rickettsia, leptospirosis, ακτινομύκητες, ο μύκητας noka είναι αποτελεσματικός, αλλά στα coliformis, το salmona han ανήκει για να περιμένει τους εντερικούς αρνητικούς βακίλους να μην έχει καμία επίδραση.

whatsapp: +86 15202961574

Η εφαρμογή & η λειτουργία του θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης:

Το θειοκυανικό άλας ερυθρομυκίνης χρησιμοποιείται κυρίως στη θεραπεία της αντίστασης στο σταφυλόκοκκο πενικιλίνης - χρυσό, των μολύνσεων που προκαλούνται από το στρεπτόκοκκο, την αντιβιοτική ιατρική κ.λπ. Κυρίως χρησιμοποιημένη για τους οργανισμούς γραμμαρίου -γραμμάριο-positie και του αρχικού σώματος η μόλυνση, είναι η εσωτερική παραγωγή για το roxithromycin επεξεργασίας, ερυθρομυκίνη της HU β, ερυθρομυκίνη θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης Taspharmaceutical priceess, ερυθρομυκίνη καρατιού, παράγωγα σειράς ερυθρομυκίνης του Archie ενός ιδανικού υλικού.

Η ερυθρομυκίνη μπορεί να θεραπεύσει τις χωνευτικές ασθένειες συστημάτων, η EM έχει τους διαφορετικούς βαθμούς prokinetic γαστροεντερικού κομματιού επίδρασης γενικά.
Η ερυθρομυκίνη έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:
1. προωθεί τη esophageal χαμηλότερη esophageal sphincter συστολής και αύξησης πίεση (LESP)
2. προωθούν τη συστολή του γαστρικού κόλπου και βελτιώνουν το συντονισμό του κόλπου και τη δωδεκαδακτυλική λειτουργία
3. Πρόκληση της σύνθετης μετακίνησης μετανάστευσης γαστροεντερικών κομματιών προώθηση της του παχέος εντέρου συστολής μετακίνησης και χοληδόχων κύστεων, κ.λπ.
Επομένως, μπορεί αποτελεσματικά να θεραπεύσει τις γαστροεντερικές ασθένειες.

Κλινικά, η ερυθρομυκίνη χρησιμοποιείται συχνά για τις penicillin-resistant Gramnegative βακτηριακές μολύνσεις και τους ασθενείς αλλεργικούς στην πενικιλίνη, για την παιδικές πνευμονία και την κολίτιδα που προκαλούνται από Legionella την πνευμονία, Mycoplasma πνευμονία, trachomatis Chlamydia, ξεφλουδίζει τις μαλακές μολύνσεις ιστού, και για τις μολύνσεις αναπνευστικών οδών που προκαλούνται από το στρεπτόκοκκο hemolyticus και το στρεπτόκοκκο pneumoniae, και για τους μεταφορείς διφθερίτιδας, η αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος ενισχύεται όταν συνδυάζεται με antitoxin διφθερίτιδας.

Το COA του θειοκυανικού άλατος ερυθρομυκίνης:

Στοιχεία

Προδιαγραφή

Εμφάνιση

Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

Προσδιορισμός

Καλύπτει τις απαιτήσεις

Ελαφριά απορρόφηση

Καλύπτει τις απαιτήσεις

Οξύτητα ή αλκαλικότητα

Καλύπτει τις απαιτήσεις

Απώλεια στην ξήρανση

≤1.0%

Θειωμένη τέφρα

≤0.1%

Βαριά μέταλλα

≤10ppm

Χλωρίδιο

≤0.02%

Δοκιμή

98.0 ~ 100,5%

Στοιχεία επικοινωνίας
Gary Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615202961574

WhatsApp : +8618629242069